Veel gestelde vragen?

Uw aanvraag wordt op het moment van registreren direct verwerkt. De gebruikersnaam en het wachtwoord worden enkele minuten na registratie naar uw e-mailadres verzonden.

Aan een DOC-Access account zijn voor de gebruiker geen kosten verbonden, U kunt in het menu “registreren” kiezen om kosteloos een DOC-Access webpaspoort aan te vragen.

De gegevens die u tijdens het aanmelden invult komen niet overeen met de gegevens die bekend zijn bij het BIG-register. U kunt op bigregister.nl uw gegevens opvragen. Probeer vervolgens de aanmeldprocedure nog een keer te doorlopen met deze gegevens. Mocht de aanmelding vervolgens alsnog mislukken, dan kunt u uw gegevens ook mailen naar de helpdesk, die zullen vervolgens voor u een account aanmaken.

Om te kunnen inloggen op bijvoorbeeld de website van een wetenschappelijke vereniging dient u ook lid te zijn van de betreffende vereniging. Als u deze melding krijgt, bent u niet of niet correct in de ledenlijst van die vereniging opgenomen. Wij adviseren u in dit geval contact op te nemen met het secretariaat van de vereniging.

U kunt uw gegevens opnieuw opvragen via het menu onderdeel “Inloggegevens vergeten
Wanneer u bent ingelogd op de website kunt u op de knop “Bekijk uw profiel” klikken. De gegevens die u eerder heeft opgegeven kunt u hier vervolgens wijzigen en opslaan.

Let op! dat het wachtwoord gevoelig is voor hoofdletters, dus de CAPS LOCK functie op uw toetsenbord moet uit staan. Tevens dienen er geen spaties te staan in uw gebruikersnaam.

Als u deze melding krijgt bent u niet of niet correct in de ledenlijst van een vereniging opgenomen. Wij adviseren u in dit geval contact op te nemen met de ledenadministratie van de beroepsvereniging.

Ja, dat kan, maar u krijgt niet automatisch toegang krijgt tot alle besloten websites.

U kunt uw DOC-Access account afmelden door een email te sturen naar: helpdesk@medonline.nl